O nama

 'U mom dvorištvu'

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji su nastali našim autorskim radom.

Ekipa našeg tjednika je svakodnevno na terenu gdje priprema nove brojeve i priče koje šire dobro raspoloženje ali sasvim sigurno mogu poslužiti i kao primjer kako oko nas postoje ljudi i osobe koji uspijevaju pokrenuti stvari s mrtve točke i izgraditi svoju lijepu životnu ili poslovnu priču.

Naši prilozi biti će iz područja životne egzistencije, financija, biznisa, rekreacije, uživanja u lijepim stvarima. Stranice tjednika neće biti ispunjene politikom, odnosno političkim strankama, svjetonazorskim pitanjima i crnom kronikom.

Zašto se pretplatiti na naš tjedni magazin?

Odgovor je vrlo jasan, jer nije moguće napraviti odličan sadržaj bez agencijskih vijesti ili copy paste, bez da odete na teren i uložite i vrijeme i novac u priču koja je univerzalna i potpuno autorska. Za cijenu od 5 KM (ili protuvrijednost u HRK, euro …) dobit ćete pretplatu na mjesec dana i za istu dobivate najmanje 4 izdanja tjednika kao i neograničeno surfanje arhivom (starijim brojevima). Uskoro ćemo imati i polugodišnje te jednogodišnju pretplatu na online tjedni magazin 'U mom dvorištu'.

Nadamo se da ćete postati stalni čitatelj našeg tjednika. Uživajte na našim stranicama.

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • PRATITE
  • MAGAZIN
22. rujna 2019

Razne informacije i drugi prilozi biti će sastavni dio svakog novog broja našeg magazina. Čekajte nas svakog ponedjeljka u 8 sati. Pratite nas i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram