Sve više tražene online tržnice na kojima možemo kupiti odlične proizvode
  • AGRO
  • TRŽNICE
06. rujna 2020

Današnje vrijeme koje ne ostavlja puno praznog hoda uvijek pokušava pronaći rješenje kako se ipak snaći i odraditi nešto na način da nam to neće oduzeti puno vremena koje je eto zbog dobro nam poznatih razloga nažalost postalo izuzetno dragocjeno.

Naša svakodnevna užurbanost donosi nam niz kućnih i organizacijskih problema koji nam sve teže padaju. Jedan od tih problema je i kupovina namirnica. Mnogi od nas zbog obima posla ne mogu doći do gradskih tržnica gdje se nude poljoprivredni proizvodi koji su nam potrebni za našu prehranu. 

Sve je to dovelo do novih vrijednosti kad je u pitanju nabavka povrća i voća. Dok smo ne tako davno u većem obimu imali naše bake i majke koje su išle na tržnicu i probirali kvalitetne proizvode današnje domaćice koje također imaju sve više obveza i manjak vremana kupnju obavljaju preko društvenih mreža i online.

Naime jedan dobar broj mlađih proizvođača tržnicu su prebacili na mrežu te postižu sve bolje prodajne rezultate. Na vrijeme su shvatili da su svi na mrežama i da njihova kvalitetna roba vrlo lako može doći do svojih kupaca. To ima svakako velikih prednosti I dobrih strana te ne bi trebalo strahovati da bi se moglo dogoditi da kupimo lošu robu. U cilju onih koji  prodaju je da bude vrhunske kvalitete ukoliko se žele baviti tim poslom. Ako bi bilo drukčije to bi se zasigurno odrazilo na njihovo lošije poslovanje koje možda ne bi mogli poslovno niti preživjeti.

Također, prednost takve kupnje bi mogla biti i u tome što je takva roba proizvedena u tvom susjedstvu i nije imala nikakve velike i dugotrajne transporte. U ostalom za prvi put nećete naručiti veliku količinu pa ako kvaliteta pristigle robe bude u redu onda nema razloga da ne nastavite kupovinu na taj način. Uštedjeli biste vrijeme koje vam ionako nedostaje.

www.umomdvoristu.com (Ivan Ramić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.