Neki su uspjeli baš zbog toga što su po tko zna koji put pokušali još jednom!
  • USPJEH
  • TRUD
22. rujna 2019

Jeste li i vi jedan od onih koji imaju jasne želje i ciljeve ali neka unutarnja kočnica vas blokira da ih i ostvarite. Niste jedini u tom jer postoji niz osoba koje bez obzira na neke realno ostvarive želje ne uspijevaju te iste želje i planove dovesti do realizacije. Postoji više razloga zbog kojih tapkate u mjestu i ne pomičete se niti za milimetar naprijed.

Možda smatrate da se moraju stvoriti idealni uvjeti kako bi se vaša ideja mogla realizirati, razrađujete plan u detalje i do savršenstva zaboravljajući da savršenstvo ne postoji i da je improvizacija vrlo važna i često jedino moguća varijanta kojima mnogima donese uspjeh. Već na startu odbacujete mogućnost da biste mogli ići korak po korak pa ćete odmah 'pucati' na visoko što je samo po sebi vrlo teško. Također, prvu moguću najmanju komplikaciju ćete okarakterizirati kao srušeni most gubeći optimizam ocjenjujući 'projekt' nemogućom misijom.

Drugi razlog zbog kojeg bi sve moglo pasti u vodu je strah od vlastitog neuspjeha. Nitko na svijetu ne voli neuspjehe i svima su nepoželjni. Međutim da biste uspjeli morate nešto i riskirati. Odredite granice do kojih možete ići ali stvari postavite onako kako bi to trebalo uraditi. Strah od razočarenja je također dosta prisutan i on isto tako koči vaš entuzijazam. 

Zapravo nije teško shvatiti da s tim ako nešto ne prođe ne gubimo ništa i da uvijek iznova treba pokušavati jer mnogi su uspjeli baš zbog tog što su po tko zna koji put 'zaobišli' razočarenje i pokušali još jednom. 

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i prenošenje u drugim medijima!

 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
PROMO
  • PRATITE
  • MAGAZIN
22. rujna 2019

Razne informacije i drugi prilozi biti će sastavni dio svakog novog broja našeg magazina. Čekajte nas svakog ponedjeljka u 8 sati. Pratite nas i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram