Ne trebate puno novca da vaš stan bude svježiji i ljepši
  • DOM
  • KUĆA
12. rujna 2020

Da biste uljepšali prostor u kojem živite ne morate uložiti puno novaca. Nekad je dovoljno i dvadesetak eura da promjene budu vidljive i nadasve oku ugodne. Najvažnija stvar koja može pomoći pri revitalizaciji prostora je krpa za čišćenje. Čistoća je kamen temeljac za vratiti svježinu u dom. Posložite papire koji danima stoje na stolu ili ispod njega. Urednost je stvar koja zasigurno potiče dobre vibracije i poboljšava dobro raspoloženje.

Cvijeće je uvijek lijepo vidjeti u prostoru našeg doma. Njegova raskoš ljepote i boja pobjeđuje stres i uljepšava prostor. Također na stolu je lijepo vidjeti voće pa makar to bilo samo nekoliko jabuka smještenih u jednoj lijepoj zdjeli.

Ponekad je dobro neki dio namještaja prebojiti novom bojom i odmah ćete dobiti potpuno nov vizualni efekt. Zato ne razmišljajte o novom namještaju već o boji koju možete kupiti u prvoj trgovini. Zamijenite okvire na postojećim slikama i uvjerit ćete se u potpuno drukčiji doživljaj istih slika. Police za knjige također možete urediti a da ne potrošite niti jednu kunu. Dobro ih očistite od prašine i poredajte knjige po skladnim bojama jednu do druge.

Važno je upotrijebiti malo kreativnosti bez obzira na manjak novca i stvari će izgledati puno ljepše a vi ćete se osjećati puno bolje i zadovoljnije.

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.