Ne dopusti da stres bude jači od tebe, ublaži posljedice negativne energije
  • STRES
  • PRIRODA
12. rujna 2020

Današnji način života i stres idu ruku pod ruku jedno s drugim. To je svima poznato, međutim nismo svi isti i ne nosimo se s pitanjem stresa na isti način. Znamo također da vrlo teško možemo izbjeći stresne situacije ali ipak postoje neke stvari koje ne trebamo činiti u trenutcima gdje je evidentno da smo pod stresom. Stresa se nećete i ne možete riješiti ispijanjem alkohola, pušenjem i ljutitim ponašanjem. Niti poricanje problema ne može vas spasiti od stresa.

Umjesto svih tih stvari koje su ionako štetne za vaš organizam možete pokušati na drugačiji način ublažiti posljedice stresa. Dobro je prileći bar pola sata jer će vas to smiriti a san će vam vratiti energiju i dobre vibracije. Nasmijte se i budite dobri prema sebi, nemojte kriviti samog sebe i negativno razgovarati sam sa sobom. Možete također pola sata prošetati jer će vam to sigurno goditi i smanjiti posljedice stresnog stanja. Pokušajte misliti na lijepe stvari i događaje koje vam mogu vratiti dobro raspoloženje. Ne dopustite nikad da stres bude jači od vas!

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.