Najbolji izbor vikendom je posjetiti vikendicu i uživati u prirodi
  • VIKENDI
  • PRIRODA
06. rujna 2020

Nakon završenog radnog tjedna dolazi nam vikend koji možemo provesti na razne načine. No, vikendi također zahtijevaju nekakva planiranja pa bi već sredinom radnog tjedna trebali znati što učiniti za vikend a sve sa ciljem odmora, odnosno punjenja energije za nove radne dane.

Ako tek petkom poslijepodne donosimo odluke o aktivnostima za vikend to svakako može biti stresno a često i nervozno pa nam ispadne da nismo uspjeli iskoristiti vikend na pravi način. Sredinom tjedna već znamo i vremensku prognozu koja bi trebala biti važeća vikendom što je jedan od ključnih faktora za organizaciju vikenda.

Ukoliko imate priliku, odnosno posjedujete vikendicu, kolibu ili bilo što negdje u prirodi, gorju, planini dobro bi bilo što više vikenda provesti u njoj. Svaki povratak u prirodu može imati niz dobrih stvari po pitanju vašeg mentalnog i fizičkog stanja, brzo obnavlja energiju i dobro pripremi organizam za nove stresne situacije.

Zato dok ovo čitaš već polako razmišljaj o novom vikendu koji je pred tobom, iskoristi ga na pravi način da ti jednom ne bude žao što su mnogi prošli bez ikakvih vikendaških aktivnosti.

www.umomdvoristu.com (Ivan Ramić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.