Nagovorite se i ostavite koji novčić sa strane
  • NOVAC
  • ŠTEDNJA
12. rujna 2020

Osobe koje su sklonije štednji su u principu uspješnije što je potpuno razumljivo. Sigurno je da bi većina od nas željela imati nekakvu ušteđevinu koja bi mogla poslužiti kao nekakvo jamstvo naše financijske stabilnosti, međutim mnogi od nas nemaju naviku štednje i nisu nikad razmišljali o tom da pokušaju ostaviti koji novčić 'sa strane'. Mnogi, oni koji su pomišljali na takvo nešto, su na samom početku odustajali misleći ako se ne može na stranu ostaviti 50 eura da štednja nema smisla, što je potpuno netočno i neispravno.

Matematika je više puta i u bezbroj kombinacija pokazala svoju istinu brojki i slova i neumitno dokazala da se s obzirom na puno dana kroz godinu itekako isplati ostavljati i vrlo male iznose od par eura sa strane koje pomnožene sa danima štednje daju značajan broj novčanica spremljenih sa strane.

Da bi ste došli do novčića koje bi trebali pospremiti 'na sigurno' trebamo negdje srezati troškove a to doista ne bi trebao biti problem. Možda samo par cigareta manje ili jedna kava manje negdje u kafiću i već ste stvorili 'višak'.

Zato se disciplinirajte, ne tražite izgovor i počnite odmah!

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!
 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.