Još jedan projekt poduzetničke obitelji Nevistić pri samom kraju, hotel u blizini poznatog zimovališta
  • BIZNIS
  • HOTELI
30. kolovoza 2020

I dok je ljeto na samom vrhuncu i svi traže spas od vrućina, a oni koji još uvijek nisu, razmišljaju  o moru i plažama odnosno kako najbolje iskoristiti ljetni odmor, na zimski nitko i ne pomišlja. No, ipak šalica vrućeg napitka, ukusno jelo, topao i uređen prostor u staklu, a vani prekrasna priroda prekrivena snijegom, ugođaj je u kojem bi se poželjeli naći i oni koji snijeg, hladnoću i zimu ne vole. Pa kako onda takvo mjesto ne bi već sada poželjeli ljubitelji snježnih radosti, planinskih krajeva i kvalitetne hrane? 

Ove godine isti će, već s prvim niskim temperaturama, doći na svoje. I to nedaleko od nadaleko poznatog zimskog turističkog odredišta Kupresa - u Šuici. Desetak kilometara od samih skijaških staza ove sezone turisti će imati priliku odsjesti i uživati u jednom od, ako je suditi prema predviđenom planu, najmodernijih objekata u zemlji. 
„Nakon nekoliko godina rada ovdje, kroz kafić, trgovinu i benzinsku crpku, prepoznali smo potencijal ove lokacije i odlučili svim našim gostima ponuditi jednu višu razinu“, priča nam vlasnik Nikola Nevistić u duvanjskom kraju i šire, poznatiji pod nadimkom „Bili“ i dodaje:

„Svjesni smo kako ovakvi poslovni pothvati sa sobom nose i određeni rizik, no, spremni smo vjerujući u našu ideju koja bi trebala kako lokalnoj zajednici i mještanima, tako i turistima i svim našim gostima pružiti nešto više, upustiti se u ovaj projekt“ - priča nam Bili, koji se zajedno sa svojim sinovima nalazi iza poznatog svadbenog salona „Gospodar prstenova“ te brojnih drugih uspješnih poduzetničkih projekata u duvanjskom kraju i šire i to već desetljećima.

A ovaj projekt, između ostalog, znači najmanje dvadesetak radnih mjesta, podizanje i jačanje zimskog turizma, mjesto koje će okupljati sve generacije iz brojnih krajeva, ali i istaknuti Šuicu kao za odmor i izlazak poželjno odredište.
„Moderan i atraktivan objekt sadržavat će kafić i restoran u jednom, smještajne kapacitete od 25 apartmana s popratnim sadržajima te trgovinu i benzinsku crpku. Kompletan prostor bit će u staklu s pogledom na ljepote prirode te prepoznatljiv po svom izgledu i usluzi..“ dodaje Bili. 

Riječ je o interijeru u industrijskom stilu poznatom po orginalnosti, smjelosti i šarmu, a koji je posljednjih godina sveprisutniji. Uređenje istog potpisuje jedna domaća tvrtka čiji je rad usko vezan za Italiju, pa će svoja iskustva i prenijeti upravo ovdje. 
„Svaki put kada naš gost posjeti naš objekt imat će osjećaj kao da je na nekom drugom mjestu jer će svaki kutak pružiti drugačiji ugođaj. Stoga će se ovdje dobro osjećati svi tipovi gostiju jer ćemo zadovoljiti potrebe mlađih i starijih, domaćih i stranih, jednostavnih, ali i nešto zahtjevnijih gostiju, svatko će pronaći nešto za sebe“ - dodaje mlađi Nevistić, sin, odnosno voditelj projekta Stipe Pipe Nevistić. 

Različite tipove gostiju očekuju, između ostalog, i zbog frekventnosti lokacije na kojoj se ovaj objekt pod nazivom „BTG“ nalazi. Kroz Šuicu koja se nalazi na području općine Tomislavgrad, a sjecištu puteva Tomislavgrada, Kupresa i Livna svakodnevno prolaze brojni putnici od Bosne, dijela Hrvatske, pa i Poljske, Češke i Mađarske prema Hercegovini i Dalmaciji. 

Vjerujemo, ako je suditi po prezentiranom, ali i radovima koji su u punom jeku, kako će i oni predah od puta potražiti upravo ovdje i uživati u miru koji priroda ovog kraja pruža te autohtonoj i drugim vrstama gastro ponude koju će pripremati vrhunski stručnjaci iz svijeta kulinarstva. I to već početkom zime, kada bi se ovo mjesto i službeno trebalo naći na mapi odredišta poželjnih za odmor duha i tijela.

Fotogaleriju možete pregledati klikom na sliku ispod teksta. Naša preporuka je da zbog visoke rezolucije fotografija prednost date našoj desktop verziji (laptop, računalo) i doživite potpuni ugođaj.

www.umomdvoristu.com  (Maja Pašalić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.