Iz gužvi 'bježimo' na čisti zrak gdje nema velike opasnosti od epidemije
  • PRIRODA
  • ZDRAVLJE
12. rujna 2020

Iako je pandemija jedna od lošijih stvari koje nam se događaju u zadnjih pola godine ne treba uzeti primat u našim mislima i osjećajima. Koliko god bilo teško mijenjati navike koje smo godinama stekli ovo je možda pravi trenutak da se malo ipak aktiviramo u drugim smjerovima.

Velike gužve i derneci više nisu 'in'  a epidemiološke službe nas non stop upozoravaju da ih se klonimo i držimo podalje dok se preporučuju odlasci u prirodu na čisti zrak gdje nam je daleko najmanja mogućnost od zaraze.

Sada je pravi trenutak da prihvatimo njihove sugestije i počnemo mijenjati naš stil života iz onog užurbanog i života u gužvi u onaj mirniji i našem organizmu prihvatljiviji. Nikako nećemo pogriješiti ako sve više vremena posvetimo sebi i svojem zdravlju pa tako počnemo planirati i ostvarivati svakodnevne ili bar češće odlaske na svježi prirodni ili šumski zrak. Lagano stvarajmo sebi naviku koja bi u dogledno vrijeme imala itekakvog smisla s obzirom da se pandemija koronavirusa i dalje širi našom planetom.

Čuvajmo se koliko možemo i na radnim mjestima, trgovinama , kafićima ali svakako dajmo priliku i našim plućima da se napune zdravog kisika koji je prva obrana od raznih bolesti koje nas uvijek vrebaju napasti.

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.