Iskoristite još lijepog vremena za više boravka vani jer tmurni dani sve su bliže
  • PRIRODA
  • ZDRAVLJE
06. rujna 2020

Nalazimo se u devetom mjesecu, na zalazu ljeta i početku prijelaza u novo godišnje doba. Često se zna dogoditi da se vrijeme u ovom mjesecu nastavi u sličnom ljetnom tonu sa ipak nešto nižim temperaturama zraka što mnogima itekako odgovara, pa zapravo nitko i nema ništa protiv temperatura od 25 stupnjeva Celzija uz obilje sunčanog vremena. To je vrijeme koje možemo iskoristiti za što češće odlaske u prirodu.

Prema nekim prognozama vremena biti će dosta sunčanih i lijepih dana u ovogodišnjem rujnu/septembru. No ipak će doći i malo ružnije vrijeme koje mnogima neće dati izići vani pa dobro bi to bilo imati na umu i još nešto svojega slobodnog vremena provesti u prirodi.

Usput dok boravite vani, negdje po rubovima livada i šumaraka u ovo vrijeme još možete pronaći i ubrati šumske kupine koje su super zdravo voće a možemo ih koristiti i u raznim slasticama.

Dani se brzo broje i  za tren će doći hladniji i tmurniji dani koji će ipak ograničiti naše boravke u prirodnim okruženjima pa svakako iskoristite ove dane da što više vremena boravite vani na otvorenom.

www.umomdvoristu.com  
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.