Fit Camp je spoj treninga, prirode, planinarenja i adrenalina
  • FITNESS
  • ZDRAVLJE
30. kolovoza 2020

Svi znamo da je zdravlje jedan od glavnih preduvjeta za dug i sretan život. Mnogi od nas zanemaruju brigu o zdravlju dok ne bude prekasno. Ali, za promjenu životnih navika nikada nije kasno. Zdrava prehrana i tjelesna aktivnost uvelike pomažu očuvanju zdravlja.

Ekipa magazina umomdvoristu.com pronašla je odličnog sugovornika na ovu temu.

Svestrani Darko Vidović nas je uspio ugurati u svoj gusti raspored. Pozvao nas je na svoj fitness trening u mostarsku park šumu Trimuša. 

Trenutno u ulozi fitness trenera u vlastitom fitness klubu Fitality, Darko nastavlja voditi svoj zdrav i aktivan život.
„U outdoor svijetu postao sam zapažen kada sam se počeo ozbiljnije baviti brdskim biciklizmom. U biciklističkom klubu Mostar ostvario sam svoj najveći uspjeh u biciklizmu.  U Vlasenici na državnom natjecanju, postao sam viceprvak BiH u brdskom biciklizmu“- Darko nam govori dok se prisjećao vremena koje je iza njega.

Dio godine, kada nije bilo biciklističkih utrka, Darko je formu održavao trčanjem i tako se „zarazio“ novim sportom.
„Trčanje je „zarazno“, pruža osjećaj slobode i sreće kada na vlastitim nogama pređete veliku udaljenost. Zavolio sam trčanje toliko da sam prestao sa ozbiljnim bavljenjem biciklizmom da bi postao cestovni i trail trkač“- kroz razgovor smo saznali od sugovornika.

Iako posao trenera zahtjeva dosta vremena od pripreme treninga pa do realizacije istih u zatvorenom i na otvorenom, Darko usjeva organizirati i Fit Camp.
„Fit Camp je spoj treninga, prirode, planinarenja i adrenalina. Kamp je uistinu jedna velika avantura gdje je sve usmjereno prema zdravom načinu života“- rekao nam je Darko opisujući svoj novi projekt.

Za kraj našeg razgovora, pitali smo Darku ima li možda još kakvu zanimljivost.

„Naravno, doma imam belgijskog ovčara Zorga sa kojim idem na canicross utrke gdje obojica uživamo“- sa osmjehom nam je rekao ovaj svestrani Mostarac.

Uz dobrog sugovornika vrijeme brzo prolazi pa je tako prošlo šezdesetak minuta koliko traje jedan trening. Iako smo sa Darkom radili intervju za vrijeme treninga, ni u jednom trenutku nije zanemario ekipu upozoravajući ih na sitne greške i ohrabrujući ih da izdrže do kraja.

Na kraju, Darko nam je svima poručio da se počnemo baviti tjelesnom aktivnosti i da pripazimo na prehranu jer je to jedini put za dug, sretan i zdrav život!

Fotogaleriju možete pregledati klikom na sliku ispod teksta. Naša preporuka je da zbog visoke rezolucije fotografija prednost date našoj desktop verziji (laptop, računalo) i doživite potpuni ugođaj.

www.umomdvoristu.com  (Marijo Bošnjak)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!
 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.