Brza hrana je ukusna ali možda trošite previše novca za nju!?
  • HRANA
  • TROŠKOVI
06. rujna 2020

Često nam se zna dogoditi da nam novac koji zaradimo i dobijemo kroz plaću iscuri na sve strane da pola puta ni sami ne znamo gdje. To naravno treba mijenjati što prije i pokušati sagledati što je to što nam najviše izvlači novac i prazni džepove.

Pretjerano naručivanje i svraćanje po raznim grilovima i radnjama koje nude raznoliku brzu hranu je svakako velika 'opasnost' da ćemo potrošiti značajne svote od pristigle plaće. Nije lako odoljeti iskušenju kad smo gladni naručiti pizzu i slično ali sigurno postoji bolje i jeftinije rješenje s kojim ćemo isto tako zadovoljiti svoje potrebe za hranom i gastro uživanjem.

Brza hrana manje-više godi svima i nije uopće loše svratiti ili naručiti dostavu ali svakako je bolje ograničiti broj puta. Nije teško uočiti kako za iznos kojim platite dostavu u nekom supermarketu možete nabaviti puno više namirnica koje čak mogu biti i kvalitetnije. Treba biti samo malo kreativan i s malo dobre volje napraviti objed ništa manje privlačan i ukusan od fast food dostave.

Ako se disciplinirate i počnete se ponašati na ovaj način sigurno ćete profitirati u svakom pogledu. Ostat će vam više novca a hranit ćete se kvalitetno. Za višak novca kupite voće.

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.