RANČ
PLANINE
06. rujna 2020

Mnogi od nas vole uživati u prirodi. Bilo da se radi o malim gradskim zelenim oaza ili pak o planinskim predjelima svugdje možemo pronaći neki lijepi detalj, neku lijepu prirodnu sliku i mnogo toga oku ugodnoga.
Kada imate mogućnost i viziju

HELITA
06. rujna 2020

U zadnje vrijeme sve više možemo čuti da pojedinci proizvode prirodne preparate za njegu tijela. Da bi neki preparat mogao biti prirodni, mora zadovoljiti mnogo kriterija i proći određena testiranja. Ovo je dosta kompleksna tema pa smo

VIKENDI
06. rujna 2020

Nakon završenog radnog tjedna dolazi nam vikend koji možemo provesti na razne načine. No, vikendi također zahtijevaju nekakva planiranja pa bi već sredinom radnog tjedna trebali znati što učiniti za vikend a sve sa ciljem odmora, odnosno punjenja energije za nove radne dane.

 

ZANATI
06. rujna 2020

Mostar je postao i još uvijek postaje turistički grad. Nezaobilazna destinacija, prilikom posjete gradu na Neretvi je Stari grad i Stari most.Prolazeći kroz stari dio grada, malo tko ne uoči zanatlije a među njima  i majstore bakroreza.

 

DJECA
PRIRODA
06. rujna 2020
Živimo u vremenu kad mnoge stvari u svojem životu poredamo pomalo naopako misleći da smo odabrali odličan redoslijed stvari po važnosti,  iako je to često I vrlo moguće pogrešna procjena. No, kad su u pitanju naši najmlađi članovi obitelji onda bi trebali dobro promisliti
PRIRODA
ZDRAVLJE
06. rujna 2020
Nalazimo se u devetom mjesecu, na zalazu ljeta i početku prijelaza u novo godišnje doba. Često se zna dogoditi da se vrijeme u ovom mjesecu nastavi u sličnom ljetnom tonu sa ipak nešto nižim temperaturama zraka što mnogima itekako odgovara, pa zapravo nitko i nema ništa protiv temperatura od 25 stupnjeva Celzija uz obilje sunčanog vremena. To je vrijeme koje možemo iskoristiti za što češće odlaske u prirodu.  
AGRO
TRŽNICE
06. rujna 2020
Današnje vrijeme koje ne ostavlja puno praznog hoda uvijek pokušava pronaći rješenje kako se ipak snaći i odraditi nešto na način da nam to neće oduzeti puno vremena koje je eto zbog dobro nam poznatih razloga nažalost postalo izuzetno dragocjeno.  
NOVCI
FINANCIJE
06. rujna 2020
Ako bi kroz mjesec dana zapisivali sve ono na što smo potrošili svoj zarađeni novac, vrlo vjerojatno bi došli do saznanja da smo dosta potrošili i na stvari bez kojih smo mogli. Novca nikad dosta ali i naša financijska nedisciplina može učiniti da ga imamo još i manje.  
HRANA
TROŠKOVI
06. rujna 2020
Često nam se zna dogoditi da nam novac koji zaradimo i dobijemo kroz plaću iscuri na sve strane da pola puta ni sami ne znamo gdje. To naravno treba mijenjati što prije i pokušati sagledati što je to što nam najviše izvlači novac i prazni džepove.  
KOPRIVA
ZDRAVLJE
06. rujna 2020
Jeste li razmišljali ikada zašto je, primjerice, kopriva, obložena žarućim iglicama koje peku na dodir sve i svakoga? Te žaruće iglice služe koprivi kao zaštita od svih nametnika, svih životinjica i svega što bi ju moglo oštetiti, zato što je kopriva stvorena isključivo za čovjeka. Da nema žarećih iglica, kopriva bi od davnina bila iskorjenjena, a ovako ona je dar od Boga svakom čovjeku.  
pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.

 

Kad je mirno vrijeme
otisni od kraja i uživaj
Foto: umomdvoristu.com