Ako želite uspjeh onda se riješite loših navika i pesimističnog okruženja
  • USPJEH
  • BIZNIS
30. kolovoza 2020

Da vas netko upita 'jeste li i koliko ste zadovoljni svojim životom' najvjerojatnije bi rekli ' u globalu dobro je' ili 'ne mogu se požaliti', i to bi mogla biti istina jer eto imate obitelj, prijatelje, imate i krov nad glavom, plaćate račune i zdravlje vas dobro služi.

Međutim, sigurno je da ima trenutaka kad ste potišteni i ne znate kad ste zadnji put osjetili radost zbog nečeg. Tada počinjete planirati što i kako dalje. Želite popraviti svoju životnu i poslovnu situaciju u svakom pogledu. Čak i smislite nekakvu pristojnu ideju koja uopće ne izgleda loše, a onda pri 'povratku' iz maštanja prisjetite se tisuću razloga zbog čega mislite da su vaši snovi nerealni i teško ostvarivi.

Možda ste samo djelomično u pravu jer nije lako nešto postići i ostvariti. Ali ako vam je to u glavi postavljeno ispred svih drugih stvari onda će vam biti doista i teško doći do cilja. Da bi ste uspjeli prvo trebate mijenjati svoj pogled na svoju svakodnevnicu, riješite se loših navika te pesimističnog okruženja. Optimizam, vjera u svoje sposobnosti i svoju ideju, uz veliki trud i upornost donijeti će pomaka prema dobrim rezultatima. 

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.